Hükümet konağı 2015'de tamam

Hükümet konağı 2015

Vali Ali Kolat, inşaatı devam eden yeni Hükümet Binası inşaatında bugün incelemelerde bulundu. İncelemelerde; İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve diğer yetkililer bulundu.

FİRMA YETKİLİLERİNDEN BİLGİ ALDI
Vali Kolat, inşaatta incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldı. Vali Kolat, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede: “ Eski firma ile ihaleyi feshettik. Tasfiye akabinde de yeniden ihale edildi. Bir firma maliyetinin altında kaldığı için elendi. Başka bir firma da sözleşme döneminde yasaklı çıktı. Şimdi Ayhas Firması ile sözleşme imzaladık. İnşaatın yapımına başladılar.’’

İNŞAAT DEVAM EDİYOR
‘‘İnşaat iyi bir şekilde devam ediyor. Tecrübeli bir firma. İnşallah süresinden önce bitirmeyi taahhüt ediyorlar. Biz de bira an önce bitsin istiyoruz. İnşallah iyi bir bina olacak. Biliyorsunuz Hükümet Konağı’nda sıkışık durumdayız. Bir an önce buraya taşınmayı biz de arzu ediyoruz. Teslim tarihi ise Eylül 2015 tarihinden önce teslim edilmesini arzu ediyoruz. Ben burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kolaylıklar diliyorum” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ